Hoppning
19 december 2014 09:14

Santiago bygger i Göteborg

Santiago Varela Ullastres blir banbyggare för världscupfinalen i Göteborg och Scandinavium 2016. Han genrepar inför uppdraget genom att bygga banorna till Gothenburg Horse Show redan i februari.

Santiago bygger i Göteborg
Scandinavium med dess speciella arena. Foto: Roland Thunholm

– För att Santiago ska få möjlighet att lära känna Scandinaviums arena med sin lite speciella form, och inte minst lära känna våra duktiga funktionärer, kommer han att designa våra banor redan 2015. Vi ser fram emot att få presentera Santiagos banor för ryttarna och vår kunniga publik i Scandinavium, säger Gothenburg Horse Shows tävlingsledare Tomas Torgersen i ett pressmeddelande. 

Santiago byggde bland annat finalen i Nations Cup-serien i Barcelona i oktober. Hans banbyggnad är modern och  uppskattad av ryttarna.
– Det blir första gången jag besöker Gothenburg Horse Show och det är en ära att få arbeta tillsammans med en av världens mest traditionella inomhustävlingar under två år. Publikens stora kunskap är omvittnad och respekten för hästen sätts alltid i första rummet. Utmaningen ligger i att bygga en rättvis, lagom svår och spännande bana i den fantastiska arenan Scandinavium, säger Santiago Varela Ullastres via pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden