Hoppning
20 april 2014 14:27

Daniel vinner och vinner

(Uppdaterad) Daniel Svensson firar påsk riktigt ordentligt i Gävle. Fram till och med påskafton har han samlat på sig tre segrar i det nationella meetinget.

Den finaste karamellen kom på påskafton med seger i 1,45-hoppningen. Där var han och Jungfru Hästak (sto f -02 e Cardento-Cortus, uppf Hästak AB) dessutom ensam om att lösa banbyggare Leif Halls alla frågor.

Med samma häst vann Daniel även fredagens 1,40-hoppning och på 1,30-höjder hade han den tyska Quwita B (sto f -02 e Quick Star-Ramiro) främst i resultatlistan.

Uppdatering söndag
Allt gick dock inte Daniels väg hela påsken. Påskdagens 1,45-klass gick till winning round utan den tidigare trippelvinnaren. Som ensam felfri i grundomgången hade Maria Norman, från Umeå RF, även alla rätt i winning round. Då blev det också seger med den tyska Ti Quenta B (sto f -03 e Quebec-Libertino I).

Fullständigt resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden