Hoppning
18 april 2014 22:45

Malin besviken

- Det är okej att känna så direkt efter en runda som egentligen var bra, kommenteraade Malin Baryard Johnsson direkt efter sin ritt till Ridsports Cecilia Lönnell.

Malin besviken
Malin Baryard-Johnson slutade på 26:e plats i finalens första omgång. Roland Thunholm

Malin Baryard Johnsson och Tornesch inledde med en bra runda och såg länge ut att bli felfria som första ekipage. Det räckte ända till hinder nummer tolv, oxern på långsidan och näst sista hindret. Där föll en bom och Malin och ”Tore” slutade på tiden 72.66 sekunder efter att ha fått fyra dyra sekunder i tillägg.

– Han var jätte jättefin och vi gjorde allt enligt plan utom den rivningen, vår runda var bättre än felet. Planen var att vara felfri för vi är inte tillräckligt snabba för att konkurrera med tiden. Vi får ta nya tag imorgon, Tornesch är i jättebra form och har varit det hela våren, berättade Malin som var klart besviken.

Tillsammans tävlade de i Paris för en månad sedan och visade där rätt form. Nu blev det en 26:e plats i listan och det blir en ny chans imorgon lördag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden