Hoppning
22 april 2014 21:39

Placeringar i Tyskland

Henrik von Eckermann samt Nicole Persson och Jenny Johansson, som fanns med Henrik och flera andra svenskar i Scandinavium, gjorde i påskhelgen flera resultat på en nationell tävling i Tyskland.

Tävlingen gick i Werne och innehöll många klasser på 1,40-1,45-höjder, där den svenska trion, och även Linn  Widmark som är tillbaka hos Stall Beerbaum, hade placeringar med flera hästar.

Det finaste fram till annandag påsk kom i en hoppning för endast kvinnliga ryttare, där Nicole Persson/Synderella vann den andra avdelningen och Jenny Johansson/Catalux var trea i den första avdelningen.

Avslutningsdagens huvudklass gick på 1,50-höjder och fick åtta felfria till omhoppning. I avgörandet sprack tyvärr nollan för Nicole och Jenny, som med Quante 2 och Caleno 3, blev sexa respektive sjua bland 19 placerade.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden