Hoppning
21 augusti 2014 16:49

Många felfria på Grevagården

(Uppdaterad) Många av de unga hästarna i Champion of the Youngsters på Grevagården fortsätter att hoppa felfritt.

Många felfria på Grevagården
Den 4-årige Ruffiano S med Magnus Österlund i sadeln är klar för final.

I 4-åringarnas andra kvalhoppning över en meter höga hinder, som var första torsdagsklass, blev det 39 felfria i den första avdelningen och 40 hästar med alla rätt i den andra. Totalt gjordes 160 starter mot gårdagens 167.

Många 4-åringar har givetvis hoppat felfritt i båda kvalen och samtliga dubbelnollor går till lördagens final.

En av dubbelnollorna är Borg Ridcenters sto Attitude (e Armitage-Capitol, uppf Ingemar Forsback), under Sandra Fransson, som var ”all-time-high” vid SSHS-auktionen på Avel- och Sportchampionatet 2013. Samma ryttare har även Aeyla (sto f -10 e Aerline H-Brigadör, uppf Lisa Engman), som också köptes på samma auktion, till final.

Uppdatering
Av 186 startande 6-åringar i ett första kval på 1,20-höjder gick 24 dubbelnollor in på placering i den första avdelningen och 23 lika fläckfria i den andra . Därutöver fanns ytterligare 35 dubbelt felfria. I 6-årsklassen går de totalt 28 bästa, efter platssiffra, i de två kvalen till final.

Fullständiga resultat
Finalklara 4-åringar

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden