Hoppning
27 juni 2015 22:19

Stolpe ut för RGB i omhoppningen

Rolf-Göran Bengtsson var med ända in i mål med Casall Ask i Global Champions Tour i Monte Carlo. Tyvärr föll en bom i omhoppningen.

Stolpe ut för RGB i omhoppningen
Scott Brash vann i Monte Carlo.

Nio ryttare hade alla rätt över de två 1,60-rundorna. I omhoppningen hade Rolf-Göran Bengtsson kommit tvåa med Casall – om inte det tredje hindret tappat en bom. Med sex felfria om en ännu snabbare fyrfelare blev det därför ”bara” åttonde plats för Rolf-Göran.

Klassen vanns av den brittiska världsettan Scott Brash, som inte behövde Hello Sanctos för att vinna. Det räckte gott med den belgiska Hello M´Lady (sto f -06 e Indoctro-Baloubet du Rouet) som var runt 0,4 sekund bättre än John Whitaker/Argento.

Henrik von Eckermann fick nöja sig med den första 1,60-rundan som resulterade i åtta fel med Savita. Tysklandbaserade Mathilda Karlsson hade tolv fel med  Candy.

Resultat
Ställning GCT efter Monte Carlo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden