Hoppning
27 januari 2015 17:16

4-åringar till Falsterbo

Falsterbo Horse Show utökar sina unghästtävlingar. I sommar blir det premiär för 4-åriga hopphästar. Kval kommer att ske på två platser i Sverige.

4-åringar till Falsterbo
Lucky Lisa, under Izabelle Kursinski, vann fjolårets 4-årschampionat. Hon är för gammal för samma årgångsklass i sommarens Falsterbo men kommer kanske till 5-årsklassen. Lotta Gyllensten

– Den nya gräsbanan, Falsterbobanan, med måtten 110×50 meter är perfekt för att talangfulla 4-åringar skall få en härlig start i sin fortsatta karriär på stora tävlingar. För de här 4-åringarna är det sedan bra timing för betesgång. Kanske blir det deras sista långa sammanhängande betesperiod innan det är dags att sättas i arbete för deras 5-årssäsong, säger tävlingsledare Jana Wannius i ett pressmeddelande.

Utöver kvalen på JumpClub den 15 maj och Grevlundagården den 13 juni. kan svenska ryttare som tävlar i de internationella femstjärniga klasserna under Falsterbo Horse Show ta med var sin 4-åring.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden