Hoppning
25 januari 2015 09:53

Poäng på spel i Zürich

Så är det dags igen. Efter lunch startar säsongens tredje sista deltävling i hoppningens världscup. Douglas Lindelöw och Rolf-Göran Bengtsson finns bland de 40 ryttarna och allt kan följas på webben.

Poäng på spel i Zürich
Norges Geir Gulliksen och Edesa S Banjan kom tvåa i Leipzig förra veckan och kan i Zürich säkra plats till finalen i Las Vegas. Foto: Tony Parkes

Douglas har ingen tur i lottningen och startar redan som andra ryttare. Å andra sidan är han i stort sett klar för final och kan rida utan annan press än den som vanligt finns på tävling.

Rolf-Göran ligger inte lika bra till och fredagens Grand Prix var ingen höjdare. Förhoppningsvis var det ett stort undantag för Casall Ask – pappa dessutom till Lindelöws Casello – som normalt är säkerheten själv och tillbaka i normal form på startnummer 29 i världscupen.

Klassen börjar kl 14.15 och kan följas direkt på webben och i SVTPlay
SVT1 visar ett sammandrag kl 17.00
Startlista och on line-resultat
Aktuell ställning
Banskiss

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden