Sport
5 juli 2012 17:43

Inget OS för Totilas och Rath

Det blir inget OS för Totilas och Matthias Alexander Rath. Beskedet kom under presskonferensen efter lagdressyren, som Tyskland vann med ett ungt lag och Kristina Sprehe individuellt.

– Mathias har fått ett bakslag och står fortfarande under behandling. Han får inte utsättas för någon idrottslig ansträngning och kan inte vara med i London, förklarade den tyske förbundstränaren Jonny Hilberath med sammanbiten min.

Totilas egen form kontrollerades av den tyska lagledningen inklusive landslagsveterinären för någon vecka sedan utan anmärkning. Hingsten har hållits igång av Klaus Martin Rath.

– Men det är inte han som är nominerad till London.  Detta innebär ett nytt läge och fram till söndag ska vi alla kring laget och inblandade tränare, slå våra kloka huvuden ihop och försöka komma fram till vad som blir bäst, förklarade Hilberath om den tyska uttagningen.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden