Willands och Åsbo finalklara

Ponny  När sista omgången i ponnyernas elitserie i dressyr avgjordes i helgen i den sydligaste zonen, var det återigen Willands som slutade i topp. Laget är obesegrade genom de tre omgångarna och tar nu med sig tvåan Åsbo till lag-SM.

I Willands vinnande lag på Hässleholms tävlingar ingick den här gången Sofie Andersson/Puccini 81, Amanda Svanberg/Lykkes Chester, Josefine Ivarsson-Mårtensson/Top Nemo och Jessie Johansson/Mystery 29. Segerprocenten skrevs till 205,167, före tvåan Åsbos 203,667 procent.

Willands, som vunnit samtliga tre omgångar, är klara för lag-SM hos Nordhalland första helgen i november, tillsammans med Åsbo som varit tvåa i alla omgångarna.
I de resterande fyra zonerna rids den tredje och sista omgången nu till helgen.

Resultat Hässleholm