Ponny
11 augusti 2012 16:29

På väg mot medaljer

Klara Svanberg tog ytterligare ett stort steg mot medalj genom att komplettera gårdagens vinst i den inledande klassen med seger även i lördagens Lätt A:4 i ponny-SM i dressyr. (Uppdateras efter varje kategori).

Det handlar om kategori B, där Klara Svanbergs seger med Findus skrevs till 71,707 procent. Emma Lindén, gårdagens trea, fick in Stenbroåsens Ante på andra plats medan gårdagens tvåa, Clara Egholm Hebsgaard, fick nöja sig med fjärde plats i lördagsklassen.

Uppdatering
Kategori D i det individuella mästerskapsprogrammet blev ett da capo från gårdagen när det gäller den absoluta toppen. Det betyder att Sofie Andersson vann med Puccini 81 på 71,138 procent även om paret endast var femma hos C-domaren. Det betyder också att Amanda Svanberg var tvåa med Top Karetino.

Uppdatering
I kategori C blev det däremot inga direkta repriser, vilket också gör kategorin mer öppen än övriga. Lina Dolk och Oj Oj, som var fyra på fredagen, vann dagens FEI lagtävlansprogram med sina 69,316 procent före Alicia Carlsson/Paulo Pan som inledde SM med tredje plats. Fredagens segrare, Emma Tegelskär, fick nöja sig med femte plats i lördagsklassen.

Fullständiga resultat
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden