Ponny
3 mars 2015 14:13

Lina Dolks Oj Oj är död

SM-ponnyn Oj Oj har plötsligt galopperat vidare på de gröna ängarna efter en olycka i hagen.

Lina Dolks Oj Oj är död
Oj Oj och Lina Dolk under SM i Åsbo 2014. Lotta Gyllensten

Den 15-åriga ponnyn ägdes och tävlades av dressyrryttaren Lina Dolk och de har under det senaste året placerat sig i fletalet FEI-ponnyklasser. I somras tog de SM-brons i Åstorp. Men under helgen råkade den vita ponnyn ut för en olycka i hagen som orsakade benfraktur.

Lina Dolk tackar sin vita ponny på sin blogg:
”Oj Oj, du kommer alltid vara med mig och jag är så otroligt tacksam för allting du ställt upp på för oss två. Att vår resa tillsammans fick avslutas på det här viset gör så himla ont.”

Emelie Brolin är tränare och skriver på sociala medier:
”Det är med sorg i hjärtat jag tackar denna underbara ponny för en härlig tid.  Mina tankar går till Lina som jag vet älskar dig bortom alla gränser. Livet är så skört och det är en chock när man blir påmind om att man måste leva för varje dag. Bästa Oj Oj du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Spring din härliga ökade trav för alltid!”

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden