Ponny
25 maj 2015 08:05

Flera svenskar i topp

Det blev blågul seger i Fredensborg igår när Phillip Svitzer och Oliver tog hand om segern i B-ponnyernas Grand Prix i Baltic Cup. Under helgen togs flera svenska topplaceringar.

Flera svenskar i topp
Philip Svitzer hade en fin helg med sin Oliver i Danmark.

Förutom att han slog tvåan i söndagens avslutande GP-klass med dryga två sekunder i omhoppningen, var ekipaget också bäst i GP-kvalet under lördagen, där ytterligare några svenska ekipage placerade sig, Ida Selin/, Mathilda Bohlin och Ebba Kewenter.

I fredagens kval blev det svensk topptrio i B-ponnyernas första GP-kval. Hanny Landgren var allra bäst med sin Flying Dragon, Philip Svitzer tog hand om andraplatsen med Golden Star och Mathilda Bohlin blev trea med Lakefield Stormy.

Janelle Larsson hade också marginalerna på sin sida när hon på lördagen vann GP-kvalet i Childrens-klassen med Clipz.

Det blev också svenskt i topp för Mathilda Bohlin och Dilba i söndagens lilla runda, samt en andraplats för Patricia David och Sinkades i den lilla rundan på lördagen.

Fler svenska placeringar togs under meetinget i Fredensborg.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden