Ponny
17 maj 2015 08:20

Resultat som bar till Falsterbo

Vid helgens nationella dressyr för ponny hos Mantorpsryttarna ingick kval både till Falsterbo Horse Show och till Sweden International Horse Show.

Resultat som bar till Falsterbo
Linnea Holmgren med Bjirmen´s Tsjalling (längst till höger) Emma Tegelskär med B Capriole (mitten) och Evelina Söderström med Okidoki fick biljett till Falsterbo Horse Show.

Under fredagen var FEI:s Individuella Mästerskapsprogram för kategori D kval till Falsterbo Horse Show där de tre bästa fick biljett. Linnéa Holmgren med den Hollandfödde Bjirmen´s Tsjalling vann klassen på 69,065 procent.  Med till Falsterbo följer även tvåan Emma Tegelskär med B Capriole och tredjeplacerade Evelina Söderström med Okidoki.

I lördagens kürklass, som var kval till SIHS, vann Elin Mattsson med den holländske Bodo på 72,333 procent. Det var helgens bästa resultat och Elin stärkte sin ledning i kvalet till Sweden International Horse Show Ponnykür för kategori D-ekipage.

Amanda Barnestam Olsson vann lördagens individuella mästerskapsprogram för kategori C med Daylight på 71,26 procent och Ellen Hedbys/Indiana Joe toppade motsvarande klass på fredagen med 69,593.

Helgen var även bra för hemmaryttarna med två segrar var för Amanda Holmertz/Sunny Sunday i grupp 2 för kategori D och Ellen Olsson/Pommac i kategori B.

Resultat

Ställning SIHS Ponnykür

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden