Ponny
6 maj 2016 20:31

Amanda och Ellen i topp

Amanda Holmertz och Ellen Hedbys var bäst i den tunga klassen vid fredagens nationella dressyr för ponny hos Mantorpsryttarna.

Det handlade om FEI:s induviduella mästerskapsprogram som i kategori D fick 24 startande. Där ordnade hemmaryttaren Amanda Holmertz en klar seger med den svenska ridponnyn Sunny Sunday (sto f -00 e Värnanäs Ulric-Tammerfors xx, uppf Chia Gisell) på 68,618 procent. Ekipaget hade tidigare på fredagen vunnit lagtävlansprogrammet och står med dagena blågula rosetter på fyra segrar på fyra starter enligt TDB.

I kategori C fanns tio ekipage till start och när alla vara klara satt Ellen Hedbys, Segersta SR, överst i prislistan efter 70,813 procent för den Hollandfödde Indiana Joe (val f -00). Det var parets sjunde seger på årets åtta nationella starter i FEI-klasser.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden