Det reds flera FEI-klasser på dressyrtävlingarna hos Gripens Ryttarförening. Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Det reds flera FEI-klasser på dressyrtävlingarna hos Gripens Ryttarförening. Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Foto: Lottapictures

Många dressyrvinnare hos Gripens Ryttarförening

Ponny  Under helgen har det ridits nationella dressyrtävlingar för ponnyer hos Gripens Ryttarförening med flera FEI-klasser. Nora Einerth tog hela tre segrar med Dolce.

Kategori D-ekipaget Nora Einerth/Dolce, Ågesta Ridklubb, vann bland annat FEI:s lagtävlanprogram på fredagen och fortsatte sedan med två segrar i FEI:s individuella program under meetinget. Det var runt tio ekipage i samtliga klasser och Dolce fick mellan 67 och 68,5 procent. 

I kategori C - med mindre startfält - var Ella Stolpe och X-aminator, Gävle Ponnyklubb, en av dominanterna med två segrar i FEI:s lagtävlansprogram. I det individuella programmet för C-ponnyer vann Josefin Östlund, Dressage Club Ridsportförening, och Banana Bitsch båda klasserna. 

Resultat