Sport
29 november 2014 08:23
Ridsportplus

Världscup med nya namn

Lördag morgon är det dags för CDI-W, världscupkval i dressyr på ren svenska. Flera för svensk publik nya ekipage startar i dagens kval, se dem i vårt bildspel på nya och gamla bekanta.

Världscup med nya namn
De kallar honom för Blomman, Zircoon Spring Flower har varit på stora tävlingar förut. Ständiga partner är Jennie Larsson, i bakgrunden HAns-Peter Minderhoud med Glocks Flirt. Kim C Lundin kim@witnet.se

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

    Det är 17 startande i världscupkvalet och många ryttare deltar för första gångne i SIHS. Andra mer etablerade ryttare väljer att starta sin andra eller tredje häst här i Stockholm.

    Sju svenska ekipage finns med i startfältet och de har haft verklig tur i lottningen, fem stycken rider i andra startgrupp. Årets domare är vid B: Gustaf Svalling, M: Jo Graham(GBR), C: Liselotte Fore(USA), H: Anette  Fransén Iacobaéus, E: Hans-Christian Matthiesen(DEN). Just Hans-Christian Mathiesen har precis blivit befodrad som 4-stjärnig domare.

    Se vårt bildspel som en uppladdning till klassen.

    Startlista
    Aktuell ställning

    Så arbetar Ridsport

    Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

    BESTÄLL NU

    Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
    Hingstar Online

    Just nu 99 hingstar i vår databas

    Visa alla hingstar
    Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

    Ridsport digital

    99:- i månaden