Sport
28 november 2015 07:30

Lyssna på Ridsports livepodd

Vem är på Friends som storebror och vilken hoppryttare fick se islandshästar för första gången i går? Här finns länk till fredagens liveintervjuer med flera hästkändisar.

Lyssna på Ridsports livepodd
Axel Olin, Charlotte Mordasini, Helena Persson och Hannes Melin är bara några gäster i Ridsportpodden Live. (Fotomontage)

Under Sweden International Horse Show i Stockholm sänder Ridsportpodden Live flera gånger under dagen. På fredagen var dressyrlegendaren Ulla Håkansson, fyrspannskusken Axel Olin, fälttävlansryttaren Hannes Melin samt hoppryttaren Charlotte Mordasini gäster. Resten av helgen blir det fler intervjuer och snack från framridningen på Friends Arena. 

Alla intervjuer finns inspelade på Mixlr – klicka dig dit via länken nedan. Och missa inte allt som händer under lördagen. Ladda ner appen till din smartphone och koppla in hörlurarna när den signalerar att något är på gång. 

Tidningen Ridsport is on Mixlr

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden