Sport
11 november 2016 11:45

Lisen guidar i Friends

Det blir ett nytt par som kommer att hjälpa publiken på årets Sweden International Horse Show. Lisen Bratt Fredricson kan lägga titeln expertkommentator på Friends till sin redan långa meritlista.

Lisen guidar i Friends
Under Sweden International Horse Show får Lisen Bratt Fredricson en ny roll, förutom att taktika med maken Peder ska hon även vara expertkommentator under kvällsföreställningarna. Roland Thunholm

Under flera år har det varit Jessica Almenäs och Henrik Johnsson som roat publiken och guidat med intressanta fakta och under kvällsföreställningarna.

Men i år kan inte Jessica vara med, och i stället kommer Lisen Bratt Fredricson att fungera som expert.

– Det ska bli jättekul och något nytt för mig. Jag har ju varit expertkommentator en hel del tidigare men aldrig på det här sättet inför en livepublik. Men Henrik och jag har ett bra samarbete så jag tror det kommer att bli jättebra, berättar Lisen på tävlingarnas webbplats.

Läs mer här

Text: Webbredaktionen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden