Sport
25 november 2016 22:59

Succé för Torsten på Friends arena

Ardennern Torsten och hans ryttare Linda Nilsson som tävlar medelsvår är redan kända för sina dressyrkunskaper. I dag nådde kändisskapet en ny nivå när de gjorde succé på Friends. ”Det var bara helt fantastiskt” säger Linda just efter showen.

Succé för Torsten på Friends arena
Torsten och Linda strålade i kapp på Friends. Roland Thunholm

Linda Nilssons dröm gick i uppfyllelse när hon och ardennern Torsten gjorde en bejublad dressyruppvisning på Sweden International Horse Show. De har varit med förr för att visa upp ardennerhästen, men den här gången debuterade de på egen hand och fick glänsa ännu mer.

Efter den internationella hoppningen visade de upp vad Torsten verkligen går för med sidvärtes, enkla byten och lite passage till publikens hejarrop.
– Det var bara helt fantastiskt och jag är fortfarande fylld av adrenalin, säger en rusig Linda strax efter framträdandet när hon skrittar av Torsten som har svårt att stå still i sin glädje över stunden i rampljuset.


Tjusigt värre! Foto: Roland Thunholm

När Linda bad publiken om mer applåder besvarades önskningen bums till inte minst Torstens stora lycka.
– Han tyckte att det var så roligt och gillade det bara bättre ju mer publiken applåderade. Torsten växte verkligen i kväll, säger Linda och konstaterar att hon bara önskar att de fick stanna ännu längre därinne.

Redan i morgon uppfylls trevligt nog den önskningen. Då är duon med i matinén som sänds på SVT Play klockan 15.00–17.00.


Nu laddar vi om hälsar ekipaget!

Har du missat något från Friends? Här finns Ridsports alla artiklar från hästfesten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden