Dressyr
10 april 2016 19:52

Klar seger till von Krusenstierna

Ett ekipage kom över 70 procent i Grand Prix på Sällskapet Segersta Sportryttares nationella dressyr. Det var Kristian von Krusenstierna och Languedoc som därmed var givna segrare.

Klar seger till von Krusenstierna
Dagens Grand Prix-segrare blev Kristian von Krusenstierna och Languedoc. (Arkivbild)

De tre domarna var rörande överens om att Kristian von Krusenstierna och Languedoc (val f -03 e Laomedon-Francisco I) skulle stå som segrare i Grand Prix. Samtliga gav bara dem över 70 procent och slutligen landade totalen på 71,6. Åttor noterades för bland annat inridningen, piaff, ökad skritt och ryttaren.

Tvåa blev Jeanna Högberg med Duendecillo P på 67,5 procent och trea blev Clara Espinosa med Wilton Five på 66,6 procent. I Intermédiaire I-küren var det Jeanna som segrade, då med Fiorucci  Ht (hingst, f 09, e Florencio I-Rubinrot på 71,583 procent.

Young riders bjöds på mästerskapsprogrammet och där lyckades Emelie Aldenfalk med Winton (val, f -04, e Warsteiner-Donnerfly) bäst. De fick ihop 70,965 procent. I motsvarande program för juniorer var det Lovisa Jendland som tog segern. Tillsammans med Grevens Rex (val, f -99, e Blue Horse Romanicer-Pik Koenig) fick hon 70,132 procent.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden