Fälttävlan
26 mars 2016 15:22

Lördag i Fontainebleau

Den trestjärniga klassen har haft sin terräng och den tvåstjärniga klassen sin hoppning i franska Fontainebleau under påskafton. Sara Algotsson Ostholt har både tappat och klättrat.

Sara Algotsson Ostholt och Reality var felfria på hinder i terrängen i CICO3*, men det blev en hel del straff för tiden. Ekipaget tappade fyra placeringar och är 14:e inför söndagens avslutande hoppning. I samma klass red Frida Andersén sin Herta och tappade en placering efter en hel del straff för tiden och är 28:a. Sverige klättrade i Nations Cup och är femma där. Tyskland leder både nationstävlingen och individuellt genom Michael Jung. 

I den tvåstjärniga klassen var Sara Algotsson Ostholt felfri med Wega i banhoppningen och klättrade till en tredje plats inför den avslutande terrängen i morgon, söndag. 

Resultat, CICO3*

Resultat CIC2*

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden