Hoppning
26 mars 2016 08:15

Svensk seger och placeringar

(Uppdaterad) Det har blivit flera svenska placeringar under den andra tävlingsveckan i årets tredje meeting i Mediterranean Equestrian Tour i Oliva, Spanien, samt en svensk seger i Italien.

Emma Kåbring har svarat för det hittills bästa i Spanien som sjua med Thelma i långfredagens tvåstjärniga 1,45-hoppning. Dagen innan var Angelica Augustsson-Zanotelli trea på 1,40-höjder med Madame Butterfly och Emma Kåbring tvåsiffrigt placerad med Thelma. Angelica hade även Ard Ginger Pop placerad på 1,40-höjder i unghästrundan för 7-åriga hästar.

Det har också blivit placeringar för svenska ryttare i lägre klasser.

I italienska Arezzo blev det svensk seger i den trestjärniga silverrundans 1,40-hoppning på fredagen genom Jennie Juhlin och Easy Q (SWB, f-04 e. Easy Q-Bob’s Vision xx, uppf. och äg. Mariana Juhlin). Även här har de svenska ryttarna tagit ett flertal placeringar i lägre klasser.

Resultat Oliva

Resultat Arezzo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden