Sportnytt
3 maj 2015 11:48

Svenska framgångar i Mannheim

Mads Hendeliowitz och Jimmie Choo Seq kom tvåa i en trestjärnig Grand Prix kür på söndagen. Det är bara en av flera svenska framgångar på meetinget i hoppning, dressyr och paradressyr i tyska Mannheim.

Mads Hendeliowitz och Jimmie Choo Seq (val f 2004 e Sandro Hit-Don Schufro äg Segersta Equestrian) slutade på 75,175 procent i den nio ekipage stora Grand Prix kür på det trestjärniga dressymeetinget. Det räckte till en andraplats efter Tysklands Jenny Lang. 

I paradressyr, grade II, tog Carolin Rutberg och Mirage (SWB val f 2005 e Florencio I-Gauguin de Lully) en tredjeplats med 70,588 procent på söndagen. 

I söndagens sista hoppklass som gick över 1,45-hinder tog Nicole Persson ytterligare en placering genom att komma fyra med Lexington. 

På hoppbanan gick också en amatörtour och där vann svenska junioren Julia Almqvist och Meddalist (val f 2001 e Pius-Cassius Clay) en 1,40-klass med 13 startande ekipage på söndagen. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden