Hoppning
24 oktober 2015 22:40

Finalklart för HHW-ponnyerna

I dag blev det klart vilka som går till final i inbjudningsklassen för ponnyer på Helsingborg Horse Week. För häst toppade hemmaryttaren Niklas Arvidsson i 1,40.

Finalklart för HHW-ponnyerna
Janelle Larsson och Wizard VIII kom tvåa i kvalet och hoppar final på Helsingborg Horse Week imorgon. Segrade gjorde Ellinor Malmgren. (Arkivbild)

Efter kvalet är det nu klart vilka 20 ponnyekipage som får hoppa söndagens final av Horseware Pony Invitational på Helsingborg Horse Week. Hoppningen är en inbjudningstävling för de 20 bästa svenska ponnyekipagen i kategori C och D. Konkurrensen var därmed hård i dagens medelsvår B-kval .

Passande nog segrade en hemmaryttare i kategori D då Ellinor Malmgren vann med Olalla (sto, född 2008, e Passion).  Dessutom var klubbkompisen Janelle Larsson tvåa. För kategori C segrade Tuva Eriksson, Västerviksorten, med April is full of Surpises (sto, f 2005, okänd härstamning). Här finns samtliga finalekipage i kategori C och kategori D.

För häst var en tidshoppning på 1,40 dagens huvudklass och även här blev det hemmaseger. Niklas Arvidsson och Hasard (hingst, f 2007, e Heartbeat – Voltaire) vann med över fem sekunders marginal.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden