Sportnytt
30 oktober 2016 10:25

Svenska hoppframgångar under lördagen

Det var rejäla prispengar i potten vid gårdagens 1,60 i Washington. Segrade gjorde SWB-stoet Ohlala som tog hem drygt 315 000 kronor i prispengar.

Svenska hoppframgångar under lördagen
Lauren Hough och SWB-stoet Ohlala vann 1,60 i Washington

Det blev seger för SWB-stoet Ohlala (f-004 e Olando-Cardento, uppf Leif Nilsson) i gårdagens fyrstjärniga värlscuptävlingar i Washington. Tillsammans med Lauren Hough var de ett av två ekipage som dubbelnollade i 1,60, och med en dryg sekunds marginal tog Ohlala hem segern. Totalt delades det ut närmare 1,3 miljoner kronor i klassen, av vilka drygt 315 000 kronor gick till segerekipaget. Ohlala och Lauren vann även en fyrstjärnig 1,50 med ca 85 000 kronor i prispengar.

Fler SWB-hästar tog placeringar i fyrstjärnig 1,50 i Washington. Malou (sto, f-04 e Maloubet de Pleville-Carthago, uppf Svante Johansson) riden av McLain Ward på en andra plats med en prissumma på nästan 100 000 kr. Main Road (val f-08 e Heartbeat-Irco Marco, uppf Marina Björkman) riden av Shane Sweetnam tog en fjärdeplacering och Cobolt (val f-06 e Cyklon-Camaro M, uppf Bo Lindroos) riden Shane Sweetnam tog en sjätteplats.


Charlotte Mordasini och Miebello. Foto: Lottapictures (arkivbild)

I Lyon tog svenska ryttare två placeringar i femstjärnig 1,60. Charlotte Mordasini och Miebello var en av tio som gick till omhoppning, och slutade på en tiondeplats. Douglas Lindelös drog på sig ett tidsfel i grundomgången och hamnade på en elfte plats med Udermus.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden