Sportnytt
12 april 2017 10:06

Klimatsmart samarbete för Dressage Power

Kristian von Krusenstierna och Peter Härnstam vill påverka och ta ansvar ur miljösynpunkt. Nu har deras dressyrsatsning Dressage Power har fått en ny samarbetspartner i ett solcellsföretag.

Klimatsmart samarbete för Dressage Power
Kristian von Krusenstierna, Therese Söderström och Peter Härnstam har påbörjat ett samarbete som bland annat kommer synas vid Dressage Power Future Stars

Kristian von Krusenstiernas och Peter Härnstams dressyrsatsning Dressage Power har fått en ny samarbetspartener i solcellsföretaget Svenska Solkatten.
– Vi vill vara med och påverka och ta ansvar ur miljösynpunkt. Ett samarbete med Svenska Solkatten känns som ett stort steg i rätt riktning, säger Peter Härnstam i ett pressmeddelande.

Svenska Solkatten kommer att finnas representerade och synliga under Dressage Powers kommande event och projekt. Ett av dem är ”Dressage Power Future Stars”, vars final går under Stockholm International Horse Show i Friends.
– Dressage Power vill bygga broar mellan ridsporten och företagarvärlden, säger Kristian von Krusenstierna i pressmeddelandet, och menar att samarbetet möjliggör för en bättre miljö och minskad klimatpåverkan.
– Kanske kan vi på Dressage Power vara med och bidra till att fler hästsportsanläggningar använder sig av solceller.

Therese Söderström från Svenska Solkatten är gammal hästtjej och är glad över det nya samarbetet.
– Det ska bli roligt att vara delaktig i Dressage Powers olika projekt och resan mot ett bättre klimat i ridsporten – och i Sverige, säger Therese Söderström.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden