Sportnytt
1 juni 2017 15:09

Nytt startdatum för Runsten Equestrian Games

ńr du en av dom som planerade att åka på Runsten Equestrian Games i mitten av juni?
Tänk om, kvarka på gården har tvingat arrangören att flytta fram tävlingarna och flytta vissa tävlingar till andra platser och datum.

Nytt startdatum för Runsten Equestrian Games
Foto: Roland Thunholm

Tidigare i dag rapporterade vi om att Runsten Equestrian games, planerade mellan 15 – 18 juni, ställts in på grund av kvarka.
Nyligen meddelade Svenska Ridsportförbundet att nytt datum för evenemanget blir 17-20 augusti.
”Deltävlingen i Swedish 7-Star Spring Tour ställs in och kvalet till Folksam Open vid Falsterbo Horse Show flyttas”, skriver förbundet på sin hemsida.

Det kval till Folksam Open för 4-åriga hästar som skulle hållas flyttas till Jump Club RF:s tävlingar tisdag 13 juni. Den tävlingsdagen börjar klockan 12.00. Ordinarie anmälan är öppen till och med lördag 3 juni klockan 18.00. Här kan du anmäla dig 

Vidare skriver förbundet att ”deltävlingen i Swedish 7-Stars Spring Tours 1,30-, 1,40- och 1,50-tourer ställs in. Poäng räknas i stället från de återstående deltävlingarna hos F Equality Riders, Åby RK och den kommande deltävlingen hos F Fjärås Hoppryttare 20-25 juni.”

Mer information hittar du på ridsportförbundets hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden