Sportnytt
20 juli 2017 09:20

Tre veckor kvar att påverka nya TR

Tävlingsreglementet, TR, ska revideras inför 2019 och tävlingssektionens ordförande Meta Persdotter välkomnar alla att lämna in sina förslag på förändringar. Nu har du tre veckor kvar att göra din röst hörd.

Tre veckor kvar att påverka nya TR
Nu har du tre veckor på dig att påverka nya TR (arkivbilder)

Alla kan vara med och lämna förslag till det nya tävlingsreglementet som ska gälla från och med 2019. Fram till 15 augusti kan du lämna dina förslag. Dessa kommer sedan att granskas av respektive grenkommitté innan de formulerar förslagen.

Svaren lämnas anonymt och det är möjligt att göra om enkäten flera gånger om man kommer på fler förslag. ”Välkommen med dina idéer för en bättre tävlingsverksamhet” skriver tävlingssektionens ordförande Meta Persdotter på Ridsportförbundets hemsida.

Grenkommittéerna och tävlingssektionen kommer under första halvåret 2018 ut med ett förslag på remiss, och även då kommer alla att kunna tycka till och lämna förslag.

Här kan du lämna ditt förslag

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden