Billdal tar bort meetingavgift

Tävling  Efter den debatt, bland annat på www.tidningenridsport.se, som blev kring meetingavgiften vid Billdals RK:s tävlingar på den nya tävlingsbanan inne på Åby travbana backar klubben och tar bort meetingavgiften på 1 800 kronor.

- Vi tar bort den och lägger samma avgiftssystem som vid Fjärås Hoppryttares tävling med finalen i Ridsport Ponny Cup, säger Tomas Torgersen som är ansvarig för den nya tävlingsarenan.

Avgifterna för parkering/uppstallning vid Billdals tävlingar på Åbytravet den 11-12 augusti blir därmed följande: uppstallning hela meetinget 1 125 kronor, dagshyra box 375 kronor och om hästen står kvar i transporten 100 kronor i parkeringsavgift per dag.

Läs mer

Annika Grundberg

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Kopiering och publicering - även för privat bruk - utan tillstånd är förbjuden.

5 4
blog comments powered by Disqus