Sport
27 augusti 2014 06:30

Onsdag i Caen

VM i Caen går upp i höghastighet. Lagmedaljer är utdelade nu gäller det individuella bataljer. Fälttävlan startar med hästbesiktning och mycket mer.

På Stade D’ornando är det i dag dags för Grand Prix Special – 30 går vidare från Grand Prix. Tre svenska ryttare finns med i startfältet ett gott betyg på den svenska laginsatsen.
Första start 9:30
9:50 Minna Telde
14:25 Patrik Kittel
15:25 Tinne Vilhelmson Silfvén
Startlista

Para-Dressyr
I dressyren för ryttare med funktionsnedsättning fortsätter nationstävlingen onsdag och torsdag med Individual Championship Test. Resultatet från Team Test och Individual Championship Test läggs ihop för att få lagresultatet. Individuella medaljer delas också ut i Individual Championship Test.
Startlistor (scrolla lite ner på sidan för de olika klasserna)

Fälttävlan som går i Haras du Pin någon timmes resväg från Caen går igång med hästbesiktning, dressyr torsdag och fredag samt terrängen på lördag. I dag har pressen tillträde till banan så räkna med rapport från det i dag.

Alla ekipage i fältävlan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden