Hoppning
5 januari 2017 14:21

Malin och Henrik klättrar på rankingen

En rad snygga placeringar vardera gav Malin Baryard Johnsson och Henrik von Eckermann en skjuts på världsrankingen. I täten finns en ny etta i form av Daniel Deusser.

Malin och Henrik klättrar på rankingen
Malin Baryard Johnsson. Foto: Roland Thunholm

I hopp-världsrankingen som sträcker sig över de senaste 12 månaderna har tyska Daniel Deusser svingat upp sig från tredje till första plats och förpassade sin landsman Christian Ahlmann till andraplatsen.

Två snygga svenska klättringar finns att beskåda på listan. Henrik von Eckermann har klättrat uppåt 13 placeringar, från plats 75 till 62. Precis lika många steg klättrar Malin Baryard Johnsson genom att gå från plats 154 till plats 141 på rankingen.

Bästa svensk på listan är fortfarande Rolf-Göran Bengtsson, som dock har tappat en placering till plats 16. Peder Fredricson, som förra månaden var nummer 18, ligger nu på plats 20.


Ny världsetta: Daniel Deusser. Foto: Roland Thunholm

Komplett ranking

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden