Hoppning
31 mars 2017 16:38

Felfria rundor för Peder och All In

(uppdaterad med video) Hurra, äntligen är han tillbaka på banan! Det blev felfritt i båda faserna för Peder Fredricson och H&M All vid första starten i Italien.

Felfria rundor för Peder och All In
Peder och All In är tillbaka på banan!

Efter OS-silvret blev det som bekant operation för H&M All In, och därefter har det följt en lång reahibiltering för hästen. Nu har Peder Fredricson och All In gjort sin första start efter operationen.

Peder är och tävlar i italienska Arezzo. Redan förra veckan visade han själv fin form med bland annat seger på H&M Zaloubet. Den här veckan är det dags att börja starta H&M All In i lite lägre klasser.

Första starten skedde i en trestjärnig 1,30 som reds i två faser. Klassen har 77 startande, och Peder på All In tog sig felfritt igenom båda faserna och slutade på 38,57 sekunder i den andra fasen. De slutade på en tionde plats. Resultat.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden