Hoppning
31 oktober 2011 20:45

ÖFK bjuder på elithoppning

Ŗrebro Fältrittklubb laddar för elittävlingar i hoppning till helgen. Större delen av de Sverigebaserade elitryttarna har antagit utmaningen.

ÖFK har varit borta från de stora hoppningarna de senaste åren och gör nu en nysatsning. Då ryttarnas krav på ridunderlaget hela tiden ökar har den stora frågan bland ryttarna varit hur underlaget kommer att vara.

– Vi har sedan i våras jobbat mycket med den frågan och tagit in extern expertis för att förbereda framridning, framhoppning och tävlingsridhus. Banbyggare Lennart Lindelöw har även han varit på plats och sett hur arbetet tagit form, berättar tävlingsledaren Emma Andersson.

Bland ryttare som ska testa det nya underlaget och ställas mot såväl nya som nymålade gamla hinder finns Helena Lundbäck, Jens Fredricson, Helena Persson, Linda Heed och ÖFKs egen Niklas Jonsson. Huvudklass är söndagens Grand Prix på 1,50-höjder.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden