Blogg
20 oktober 2012 08:00

Dagen efter JBK

Så här dagen efter var det inte riktigt tänkt att jag skulle sitta invirad i en filt och tvångsmata mig själv. Årets JBK blev inte riktigt som det var tänkt...

Jag blev sjuk och kunde varken prestera eller arbeta enligt mina önskningar. Men så kan det gå. Delicious var precis så duktig som hon alltid är, men det är inte så lätt att charma domarna när de sitter så HÖGT UPP! Ska man se rent faktamässigt så är det precis så det är. Min lilla bruna har tre fina, balanserade och otroligt ridbara gångarter som tyvärr inte får den uppmärksamhet som de bör, bara för hon är liten. Sen kan jag ju inte påstå att jag gav henne 100 procent support eftersom jag var ganska så energilös, även om jag gav allt jag hade just då.

Nåväl. Vi tog oss till semifinal vilket inte många trodde, vi tog oss till final vilket många blev väldigt överraskade över så jag gick in för att bara ha kul. Finalens kvalomgång var allt annat än kul, jag ville helt ärligt börja gråta när jag värmde upp för kroppen var så ynklig och svag. Men sen lyckades jag ta mig samman och inse att det var det enda jag hade och jag bara fick göra det bästa utav det. Sedan red jag i samma grupp som Andreas och Zonik (som nu vann hela championatet) så chansen till lite extra poäng var ganska bortblåst ändå.

I B-finalen hade jag lite mer energi och fokuserade på att bara njuta att få rida inne på arenan. Det var kul och vi fick ihop lite mer poäng i alla gångarter, även om betyget för (åtminstone) ridbarhet och skritt bör ha varit ännu högre. Hon har en fantastisk skritt och sätter inte en fot fel. De andra klappade om mig och tyckte jag gjorde det bra. Men jag måste säga att det är liiiite trist att inte kunna prestera på topp när det verkligen gäller, även om jag är glad att jag verkligen försökte trots omständigheterna.

Nu har jag varit på vårdcentralen och tagit alla möjliga prover, EKG och annat som man tar på folk som inte har konkreta symptom. Ska hämta medicin så snart jag kan… Jag orkar inte vara sjuk så nu går jag och lägger mig igen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden