Hoppning
25 januari 2013 20:58

Flera placeringar i Zürich

Det har rullat på ganska bra för Sverige i fredagens klasser vid helgens världscupmeeting i Zürich, Schweiz. Inte alltid felfritt men ändå placering.

Flera placeringar i Zürich
Rolf-Göran Bengtsson och Carusso LS La Silla blev tolva i fredagens Grand Prix.

Huvudklass var Rolex Grand Prix över en bana med hinder på 1,55-höjder. Rolf-Göran Bengtsson lyckades inte hålla nollan med Carusso LS La Silla men tiden dög till den tolfte och sista prisplatsen bland sex placerade fyrfelare.

Lika många fanns med till omhoppning, där Marcus Ehning och Noltes Küchengirl (sto f -97 e Lord Z-Cambridge Cole) var klart bäst av två dubbelnollor.

Rolf-Göran Bengtsson var även placerad i en 1,45-klass, där han hade en felfri Casall La Silla på tionde plats. Malin Baryard Johnsson var felfri på hinder men hamnade som första ryttare utanför placering efter två tidsfel med H&M Tornesch 1042.

I öppningsklassens 1,35-hoppning var Malin placerad med H&M Actrice W medan Henrik von Eckermann missade prislistan efter ett tidsfel med Gotha FRH.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden