Hoppning
14 februari 2013 22:00

Svenska placeringar i AEG

Det blev flera placeringar till svenska ryttare när årets tvåstjärniga Arctic Equestrian Games inleddes i norska Vestfold på torsdagen.

I dagens högsta klass, en tidshoppning över 1,40-hinder, fanns 54 ryttare till start. Bäst av svenskarna blev Sofia Kroon med Rolex. Med en tid som hade räckt till andraplatsen men med ett nedslag slutade Sofia på elfte plats. Tolva i samma klass blev Ellen Brunes med Vera. Segern gick till Norge i form av Victoria Gulliksen och Billy Buttercup (e Vechta – Clover Hill).

I 1,35-klassen blev det placering för Daniel Svensson/Jungfru Hästak och Elin Jansson/Duchesse van de Zuuthoeve på åttonde respektive nionde plats. Över 1,30-hinder fanns Ellen Brunes/Oléa, Anna Olsson/Quidos och Mathilda Larsson/Boss på femte, åttonde respektive fjortonde plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden