Hoppning
25 februari 2022 18:39

Malin Baryard Johnsson trea i Doha

SupersvenskarnaVinnaren i kvällens Grand Prix i Doha är en nästan-svensk, i form av Marlon Modolo Zanotelli. Malin Baryard Johnsson knep tredjeplatsen.

Malin Baryard Johnsson trea i Doha
Malin Baryard Johnsson och Indiana. Arkivbild. Foto: FEI/EFE/Kai Försterling

Efter en spännande grundomgång i ett startfält med 41 ekipage gick tre svenskar till omhoppning i en 1,60 i Doha. Henrik von Eckermann och Glamour Girl gjorde den snabbaste felfria grundomgången, och Malin Baryard Johnsson med Indiana den näst snabbaste. Evelina Tovek och Winnetou de La Hamente Z tog sig också till omhoppning, medan Peder Fredricson och H&M Christian K fick fyra fel i grundomgången.

I omhoppningen blev det en nästan-svensk som tog hem vinsten, nämligen i form av Marlon Modolo Zanotelli med hästen Like A Diamond van het Schaeck. Martin Fuchs och Conner Jei kom tvåa, medan Malin Baryard Johnsson och Indiana knep tredjeplatsen.

Evelina Tovek och Henrik von Eckermann hamnade på sjunde respektive åttonde plats.

Hela resultatlistan hittar du här.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden