Hoppning
22 februari 2013 17:58

Inga svenska segrar

Fredagens blågula som lyste mest i Borås var rosetterna. De gick nämligen till de utländska gästerna som vann samtliga klasser.

Den högsta klassen gick över 1,45-hinder och vanns av den Sverigebaserade finländaren Sebastian Numminen som med Contendo da Carma (hingst f -04 e Con Captitol-Stanford, uppf M Olsson) var snabbast av tre dubbelnollor.

Sebastian vann även 1,40-klassen, där han satt på den tyska Elektra F (sto f -99 e Exmiras-Wellenreiter). Dagens 1,35-klasser gick heller inte Sveriges väg. Den ena vanns av danska Linnea Ericsson med den Hollandfödda Wish (sto f -03 e Manhattan-Ahorn) och den tidiga  morgonklassen toppade Linneas irländska sambo Shane Carey, precis som i går, med det 11-åriga skimmelstoet Spice Girl (e Ramirado-Corofino).

Dagens bästa svenskar var Royne Zetterman 1,45-tvåa med Echo de Laubry samt Helena Lundbäck och Siri Swärd som var tvåa i 1,35-klasserna med Bukowskis 43:an respektive Aniki.

Resultat
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden