Hoppning
5 mars 2013 09:30

SM-medaljer ska utdelas

Till helgen väntar årets inomhus-SM i hoppning med många medaljaspiranter på plats i Billdal utanför Göteborg.

Arrangerande Billdals RK fick hur mycket ryttarberöm som  helst efter VW Grand Prix förra hösten och även vid elithoppningarna året innan. Tävlingsledningen  och alla övriga funktionärer är intrimmade och allt talar för att SM-meetinget kommer att bli precis lika bra.

Den regerande inomhusmästaren Jens Fredricson kommer inte för att försvara sin titel. En svår konkurrent mindre tänker säkert Niklas Arvidsson som var tvåa förra året. Han är en som  kan vinna och flera tänkbara guldmedaljörer är Royne Zetterman, Emma Emanuelsson, Peder Fredricson och Malin Trollnäs Turesson.

SM går på 1,50-höjder med en klass på lördagen och final på söndagen. Resultaten från båda klasserna räknas samman. Meetinget innehåller även SM för juniorer och för young rider med vardera en klass på lördag och final på söndag.

Startlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden