Sverige
11 maj 2013 20:46

Sylve pratade laganda

Att ta hänsyn, ha rak kommunikation och vikten av att ha kul. Det var några saker som Sylve Söderstrand lyfte under lördagens clinic med temat från talang till topp.

Sylve pratade laganda
Sylve Söderstrand och Lotta Björe höll en clinic på JumpClubs anläggning under lördagen.

Under clincen på JumpClubs anläggning fick deltagarna bland annat träna på lagsamarbete. Förbundskapten Sylve Söderstrand delade med sig av sin erfarenhet när det gäller att leda lag. Han pratade om hur viktigt det är att vara en god lagkamrat, ta hänsyn och peppa varandra oavsett hur det går. Han betonade också att det är viktigt att inte prata strunt om varandra utan i stället prata direkt med personen det gäller.

Det hölls också en clinic av Lotta Björe och Sylve Söderstrand om framhoppning. Åskådarna fick bland annat tipset att om man har en stressad häst behöver den lugnas ned under framhoppningen och att hellre hoppa för lite än för mycket.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden