Hoppning
29 november 2011 14:40

Sanna hoppas på Scandinavium

22-åriga Sanna Olsson bor sedan fem månader i Holland, där hon jobbar som beridare. Tillsammans med bästa hästen Castillo har Sanna börjat visa fina resultat i Grand Prix-hoppningar.

Det har fått Sanna att fundera på en eventuell start i Scandinavium i februari.
– Ifall jag presterar jämna resultat i GP-tävlingar framöver hoppas jag få rida Göteborg Horse Show nästa år, säger hon till Ystads Allehanda.

Sanna, som kommer från Esperödsgård utanför Tomelilla, trivs med att jobba hårt i Holland. Tillsammans med en annan beridare har hon hand om 40 hästar varje dag. Men hon är helt klar på varför hon gör det.
– För att jag vill utvecklas. Här är hårdare konkurrens än i Sverige och jag får rida på duktiga hästar varje dag. Jag är övertygad om att man måste utomlands och träna om man vill utvecklas. Rolf-Göran Bengtsson, Angelica Augustsson och Malin Baryard – alla har gjort så här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden