Hoppning
3 augusti 2013 19:51

Linn gick i repris

Många tycker säkert att repriser i allmänhet är tråkigt. Det finns dock även andra typer av repriser och Linn Widmark har inget emot att upprepa sig.

I helgens nationella hoppningar hos Lilla Edet var Linn både etta och tvåa i lördagens höjdare över 1,40-hinder. Det blev bara tre som klarade felfritt i båda faserna, vilket innebar att lika många med fyra fel i den andra fasen också fick plats i prislistan.

Linn Widmark tog hand om den blågula segerrosetten med Wilson (val f -99 e Elmshorn-Winnipeg F, uppf C Holböll) som var klart snabbast. De flesta är nöjda med en seger men Linn ville mer och tog även hand om andraplatsen, där hon hade Java Kvarnås.

Att komma både etta och tvåa i en klass är inte precis vanligt men förekommer. Vad som gör det hela extraordinärt och till en repris är att Linn var både etta och tvåa i samma klass förra året. Enda skillnaden är att då hade hon Java Kvarnås som vinnare och Wilson på andra plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden