Hoppning
4 augusti 2013 20:32

Dubbla 1,40-vinster för Malin

Malin Baryard Johnsson tog ner Baltimore 1178 på lite enklare prövningar som slutade med två 1,40-vinster på Sundbyholm Summer Games. Det har även varit fler 1,40-vinnare i helgen.

Malins första vinst kom i lördags och var ett tidskval till söndagens final i guldrundan. På söndagen fick hon sex konkurrenter till den andra fasen, där den Tysklandfödda Baltimore (hingst f -04 e Balou du Rouet-Landor S) var drygt två sekunder före Quality under Louise Haaga.

Det har även varit nationella 1,40-klasser i Eksjö och i Munka Ljungby. I Eksjö gick den mot klockan och slutade med seger för Mathieu Boissonneau, från Växjöortens FRK, med RS Cavat BTB (val f -02 e VDL Prestige-Pentagon, uppf B & T Bredenlöw) bland fyra felfria.  Mathieu vann även lördagens 1,30-klass men då i sadeln på Carita BTB (sto f -02 e Camaro M-Einstand, uppf B & T Bredenlöw).

Munka Ljungby fick 13 felfria till ett avgörande om åtta pris. Det blev lite av danska Linnea Ericsson mot Sverige med klart överläge för Linnea som tvåa, fyra och femma. Segern blev också delvis Linneas genom hennes irländska sambo Shane Carey och Wish. Robin Ingvarsson blev bästa svensk som trea med Fleur de Láube.

Resultat Sundbyholm
Resultat Eksjö
Resultat Munka Ljungby

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden