Blogg
14 januari 2014 21:03

Ordning och reda, pengar på fredag

I dag är loungen färdigställd med supermysiga möbler, kanon ljudsystem som även är kopplat till manegen, super fancy. Nu kan vi lyssna på musik i hela ridhuset och höra helt perfekt även då vi är vid fodret längst ner.

I cafeterian är det även inkopplat så radion kan stå på hela dagen förutom när det är lektioner. Roligast av allt är att vi kan koppla i en av sändarna som Adelinde vanligen undervisar med så att vi kan prata i den mikrofonen och höra det i samtliga fyra högtalare i ridhuset!

Under tiden som Ronald och Sjaak städade, dekorerade och ställde iordning de sista detaljerna i loungen red Adelinde fyra hästar på förmiddagen där Parzival givetvis var inkluderad och vilket pass de gjorde. Han dansade fram, som han nu med det lilla extra har gjort de senaste veckorna, passage, piaff och byten såg ut som en helt egen gångart.

När jag ser dem får jag verkligen känslan och tänker detta kommer bli ett bra år! Hon har planerat nästa tävling till sommaren men eventuellt ska hon rida i Den Bosch för hemmapubliken. Fram tills dess är det full träning som utvecklas och blir mer och mer fantastisk att se för varje vecka som går så jag är nyfiken på hur det kommer att arta sig på banan.

Själv har jag hittills i dag ridit två hästar, den ena var Tolstoi som var kalas! Jag är så oerhört glad över att få rida honom då han är en super läromästare för mig, piaff, passage och piruetter är hans specialitet så det får jag verkligen bra träning tillsammans med honom! Efter vårt träningspass på ”Palm beach” skrittade vi ut i skogen och funderade på vad vi har gjort i dag och vad vi ska göra nästa träningstillfälle. 🙂
/Emelie

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden