Blogg
28 februari 2014 09:37

Med Lotta på Gothenburg Horse Show

Det är så skönt att snö och is är borta i paddocken så jag kan rida där istället för att åka till ridhuset. Allt blir ju mycket lättare.

Jag fortsätter jag träna på med de små detaljer som gör så stor inverkan på mina hästar och min ridning. Det är tipsen som jag fått av Lotta Björe och Sylve Söderstrand på träningarna på både Jump Club och den uppsuttna träningen på Grevagården.

I dag ska vi åka ner till Cajsa Soberon och hennes mamma Ulrika för att bo hos dom över helgen. På lördag morgon ska jag stå först i kön till ackrediteringen för att hämta ut mitt passerkort. Lotta Björe ska möta upp mig för att sedan ta mig vidare bakom tävlingsbanan. Det ska bli jättekul att få följa med till framhoppningen, att gå banan osv. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända och det är spännande.

Jag kommer att fotografera en hel del som ni kommer att få se här.

/Hugo

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden