Blogg
30 mars 2014 11:45

Sommartid i Holland

Natten till idag är väl känt för alla att klockan ställdes fram. Det är ljust och fint längre nu på dagarna.

Idag är det en riktig söndag här på Landgoed Balkenschoten då Adelinde har ridit Parzival och Aquiedo, Sjaak har ridit Fealu de Baian (3-årig helbror till Parzival) på galoppbanan. Jag och Ronald har mockat, satt första rundan av hästar i paddoken och jag ska nu snart longera vår nyaste tillkomst i stallet, 5-årige hingsten Detroit som var här förra året och gick Pavo cup med Adelinde.

Igår hade vi fint besök av Ad och hans fru som äger Zizitop och de fick sig en fin uppvisning hur han har utvecklats med knoppar och fyllig svans som fröken De paarden kapper har ordnat i veckan! Det var verkligen intressant att se hennes jobb när hon tidigare i veckan prövade ut extentions till fyra av våra hästar för att vi ska kunna fläta in dem vid speciella tillfällen. Nu har jag också fått övat och det gick fint när Zizitop visades upp igår så jag kan nu få göra det på tävlingar och clinics!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden