Hoppning
22 juni 2014 15:30

Överraskad GP-vinnare i Fjärås

Josephine Karlsson överraskade på Föreningen Fjärås Hoppryttarens elithoppningar på söndagen när hon vann Grand Prix-hoppningen över 1,50-hinder tillsammans med Lucidor.

Överraskad GP-vinnare i Fjärås
Josephine Karlsson skrällde till och vann söndagens GP-hoppningar tillsammans med Lucidor. Stefan Keturi

– Jag är lika överraskad som alla andra, säger Josephine Karlsson som fick hela 75 000 kronor för sin seger.
– Det här är det största jag har vunnit någonsin, fortsätter hon. 

Grand Prix-hoppningen reds i 1,50 med grundomgång och winning round. Josephine Karlsson och Lucidor (val f  2000 e Leuthen I-Utrillo) var enda ekipaget som slutade på noll fel i protokollet när klassen var över.
– Jag trodde att Douglas skulle vinna men sedan rev han det sista hindret, säger Josephine Karlsson som tävlar för Billdals RK.

Douglas Lindelöw slutade femma med Chivas Regal Z. Mariano Maggi och Easy Contact Humlan var tvåa efter ett tidsfel i grundomgången.  Det hade även trean Anna Olsson med Maximillian. Emma Emanuelsson och Hansa Kredit Obelix var klart snabbast i winning round men bar på fyra fel från grunden precis som sexan Fredrik Jönsson/Aloubet.

Annelie Frank/Jörgen Ottosson

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden