Sverige
14 augusti 2014 22:23

Nationalarena för ridsport

Svenska Ridsportförbundet, ATG, Hästnäringens Nationella Stiftelse och Hallstahammars kommun tillsammans med övriga Strömsholmsaktörer vill göra Strömsholm till nationalarena för ridsport.

Nationalarena för ridsport

Den planerade vägen ska börja med en förstudie för att se hur Strömsholm ska kunna utvecklas till att bli en nationalarena med ökat antal besökare och aktörer i området. Ridskolan Strömsholm är en av aktörerna och förstudien som ska vara klar vid årsskiftet utförs av Oxford research.

– Strömsholm och ridsport är en stor och viktig del av Hallstahammars kommun och för oss är det både självklart och efterlängtat att nu ta nästa steg i utvecklingen av Strömsholm som centrum för ridsporten i Sverige, säger Catarina Pettersson, som är ordförande i Strömsholm Utvecklings AB (STUTAB) och tillika kommunalråd i Hallstahammars kommun, på SvRF:s webb.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden