Sverige
19 september 2014 11:14

Mer än tävling på Breeders

Som vanligt bjuds det på många aktiviteter utöver själva championaten under årets Breedersvecka på Flyinge. Paneldebatter och ungdomsdag med dressyrryttaren Patrik Kittel är några programpunkter.

Mer än tävling på Breeders
Patrik Kittel får fullt upp under Breedersveckan. (Arkivfoto)

Det är SWB som berättar om vad som händer utöver tävlingarna i ett pressmeddelande. Det blir bland annat en paneldebatt med inriktning på hoppning torsdagen den 2 oktober och en paneldebatt med inriktning dressyr den 3 oktober. Ryttare och representanter ur SWB:s avelsvärderingsnämnd är några som deltar i debatterna. 

Den som vill öka sin kunskap om linjär beskrivning har också möjlighet att vara med på en endagarsutbildning för domare Karl-Henrik Heimdahl och SWB:s avelsledare Emma Thoren Hellsten.

På lördagen den 4 oktober är det ungdomarnas dag. Då har Ung SWB sin medlemsdag och den här gången blir det bland annat föreläsningar av Emma Thorén-Hellsten och VM-ryttaren Patrik Kittel. Patrik Kittel kommer också att testrida 4-åringarna på Breeders. 

Årgångschampionaten i dressyr och hoppning går på Flyinge vecka 40. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden